ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “Νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα”

ΝΟΔΕ Κυκλάδων
Newsroom
08/07/2019 22:05
 
 
 

 

Ανακοίνωση, με τίτλο “Νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα”, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής. Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων και ο πρόεδρος της Χρήστος Καφτηράνης εκφράζουν τη βαθιά τους ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και συγχαίρουν τόσο το Γιάννη Βρούτση που ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας και τους εκλεγμένους βουλευτές όσο και τους λοιπούς υποψηφίους για τον αγώνα τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Από σήμερα η Ελλάδα γύρισε σελίδα και προχωρά μπροστά. Οι Έλληνες επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έδωσαν τέλος στο διχαστικό λόγο και στον λαϊκισμό. Επέλεξαν έναν Σύγχρονο πρωθυπουργό και μια φιλελεύθερη πολιτική Παράταξη με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Η ισχυρή αυτοδυναμία είναι μια μεγάλη νίκη του προέδρου της Ν.Δ. και σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευθύνη.

Οι Κυκλάδες συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη, δίνοντας στη Ν.Δ. ένα ποσοστό από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Μαζί τους θα αγωνιστούμε για το μέλλον των νησιών μας , των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.

Επίσης, ως πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα κομματικά μας στελέχη και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, για τη βοήθειά τους και για την άριστη συμπεριφορά τους.

Τέλος θεωρώ μεγάλη τιμή για τα νησιά μας, η επιλογή του Βουλευτή μας κ. Ιωάννη Βρούτση, από τον Πρωθυπουργό , στη θέση του υπουργού εργασίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Κλείνοντας θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους (εκ μέρους όλων των μελών της ΝΟ.Δ.Ε.) και στους δύο άλλους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο, την κ. Κατερίνα Μονογιού και τον κ. Φίλιππο Φόρτωμα. Και φυσικά, πρέπει, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τον έντιμο αγώνα τους και τους άλλους υποψηφίους βουλευτές μας και να τους δηλώσουμε, ότι τους θέλουμε δίπλα μας στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα!!

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*