Άλλαξε όψη το Γήπεδο της Χώρας Τήνου

Newsroom
17/12/2019 13:18
 
 
 

Νέα πνοή στην αθλητική δραστηριότητα ολόκληρου του νησιού θα δώσει το Δημοτικό Γήπεδο 11X11 της Χώρας Τήνου, όπου τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, στο πλαίσιο της ειλημμένης απόφασης που έχει πάρει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά των Κυκλάδων.


Το έργο, το οποίο σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου «αποτελούσε διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας επί σειρά ετών», επισκέφθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από την Έπαρχο Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες.


«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τη νεολαία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας για τον εκσυγχρονισμό 11 γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες. Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε άλλον ένα χώρο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για παιδιά και μεγάλους και θα θέσει τα εχέγγυα για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους σε όλες τις ηλικίες» δήλωσε μετά την επίσκεψη του στο χώρο του γηπέδου ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 1.038 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*