Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου: «Καταδικάζουμε την κυβερνητική καταστολή και τρομοκρατία εναντίον του τηνιακού λαού»

Newsroom
20/05/2020 11:34
 
 
 

 

Στο πλευρό του τηνιακού λαού δηλώνει πως στέκεται η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου, η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταδικάζει την κυβερνητική καταστολή και τρομοκρατία που έχουν ως στόχο να κάμψουν τις αντιδράσεις για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις προς την ΕΕ, αλλά και προς ημεδαπούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τη βία» αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης του ΚΚΕ, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας ως εξής:

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί με μεταφορά αστυνομικών δυνάμεων να καταστείλει την αντίσταση των κατοίκων της Τήνου στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο νησί.
Ο καταστροφικός κατήφορος για το περιβάλλον και την οικονομία των νησιών στις Κυκλάδες δημιουργήθηκε βήμα-βήμα από όλους τους κυβερνώντες μέχρι σήμερα. Συνεπείς στις δεσμεύσεις προς την ΕΕ, αλλά και προς ημεδαπούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τη βία και τη καταστολή.
Ο λαός της Τήνου αντιστέκεται σταθερά, αποφασισμένος να προστατέψει το περιβάλλον του τόπου του και την ίδια την ζωή του!
Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου είναι στο πλευρό του!
Καταδικάζουμε τη κυβέρνηση για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπολύει εναντίον του Τηνιακού λαού για να κάμψει τις δίκαιες αντιδράσεις του. Να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις και να κάνει δεκτά τα αιτήματα των κατοίκων της Τήνου.

(Visited 63 times, 1 visits today)