Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου στον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

admin
27/10/2015 14:46
 
 
 

Προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου και του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία των βουλευτών Αντώνη Συρίγου και Νίκου Συρμαλένιου, καθώς και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μαρίας Καζαντζάκη.

Η κ. Αντωνοπούλου (η οποία θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου) ενημερώθηκε για θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξης του Δήμου στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, των επενδύσεων και τις επιχειρηματικότητας, καθώς ζητούμενο είναι η οικονομική ανάπτυξη της Σύρου, δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα καίρια για τη συριανή κοινωνία, όπως το μείζονος σημασίας θέμα του ναυπηγείου, ο δείκτης ανεργίας του νησιού (ο οποίος παραμένει στάσιμος), η ανάγκη ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, καθώς και το ζήτημα της παραχώρησης του στρατοπέδου και της επέκτασης του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η κ. Αντωνοπούλου τόνισε την πρόθεση του Υπουργείου να κατανοήσει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, καλώντας ταυτόχρονα τον Δήμο να προετοιμάσει προτάσεις αναφορικά με τους άξονες του περιβάλλοντος, των τεχνικών έργων και της δραστηριοποίησης της επιχειρηματικότητας. Επισήμανε, μάλιστα, ότι βασικός στόχος του Υπουργείου είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και η κατάρτιση σε τομείς καινοτόμους και προσαρμοσμένους στη σύγχρονη πραγματικότητα.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*