Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Αλαζονική η στάση της Περιφερειακής Αρχής»

Newsroom
23/12/2024 21:24
 
 
 

 

Για ακόμα μια φορά, η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου κατηγορεί την Περιφερειακή Αρχή για αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, το αίτημα για αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά μία εβδομάδα, λόγω καθυστερημένης αποστολής των εισηγήσεων στους περιφερειακούς συμβούλους, απορρίφθηκε με το επιχείρημα ότι «δεν υπερψηφίζουμε τις προτάσεις της πλειοψηφίας».

Η Λαϊκή Συσπείρωση επισημαίνει ότι οι εισηγήσεις στάλθηκαν μόλις την Κυριακή το βράδυ, λιγότερο από 24 ώρες πριν από τη συνεδρίαση. Παρά το αίτημα για αναβολή, η Περιφερειακή Αρχή όχι μόνο δεν το έκανε δεκτό, αλλά προχώρησε σε διακοπή κάθε σύνδεσης της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη διαδικασία.

Το δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου:

Για μια ακόμη φορά θαυμάσαμε τη δημοκρατικότητα με την οποία πολιτεύεται η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.

Στο εύλογο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να αναβληθεί κατά μια εβδομάδα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεδομένου ότι όλες οι εισηγήσεις στάλθηκαν στους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής μας, όπως και σε άλλους περιφερειακούς συμβούλους της μειοψηφίας χθες βράδυ Κυριακής και ώρα 8, δηλαδή σε χρόνο λιγότερο του 24ώρου από την συνεδρίαση του Π.Σ.
Αντί στοιχειωδώς να ακούσει, γιατί έκανε πως δεν άκουσε το αίτημά μας, είπε πως είναι προσχηματικός ο λόγος της αναβολής, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπερψηφίζουμε τις προτάσεις που η παράταξη της πλειοψηφίας φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Η ΛΑ.ΣΥ. είχε εξ αρχής δηλώσει πως σε περίπτωση μη αναβολής θα απέχει. Και φυσικά η επόμενη κίνηση ήταν να μας κόψουν κάθε σύνδεση με το περιφερειακό συμβούλιο που εξελίσσεται!

Ο προ πενθημέρου επιλεγείς νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η γνωστή αλαζονεία του αναβαθμίζεται ανάλογα με την πορεία του.

Παρά το γεγονός ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει «δυσανεξία» με την παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο, εμείς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα είμαστε εκεί για να του θυμίζουμε ποιοι υπερασπίζονται το λαό και τα δικαιώματα του.
Κατά τα λοιπά, Καλές Γιορτές!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*