«Θησέας»: Διαδικτυακές δράσεις για εκπαιδευτικούς

Newsroom
22/10/2020 11:12
 
 
 

Στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας του με τις δομές της εκπαίδευσης των Κυκλάδων και εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς, το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» διοργανώνει διαδικτυακές δράσεις για εκπαιδευτικούς.

Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν:
* Διαδικτυακό εργαστήριο (το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και σύνδεσης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, ειδικοτήτων και νησιών μεταξύ τους, καθώς και με τη δουλειά του Κέντρου Πρόληψης. Επιπλέον, αποτελεί αφετηρία για τη συμμετοχή τους σε πιο συστηματικές δράσεις εκπαίδευσης).

*Ομάδες Εκπαίδευσης και Ενδυνάμωσης Εκπαιδευτικών (οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και καλές πρακτικές και να επεξεργαστούν ζητήματα που αφορούν το ρόλο τους στη σημερινή πραγματικότητα).

*Συμβουλευτική (Ατομικές συναντήσεις σε θέματα ρόλου και λειτουργίας της τάξης, ενισχυτικά και συμπληρωματικά της συνεργασίας των εκπαιδευτικών με το Κέντρο Πρόληψης).

Το Κέντρο Πρόληψης παραμένει ανοιχτό σε αιτήματα σχολείων – συλλόγων εκπαιδευτικών για συνεργασία στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων στη σχολική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 22810-85149 (καθημερινά 9:00-15:00) ή στο e–mail: thiseask@otenet.gr.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*