Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Ν. Αιγαίου

Newsroom
07/04/2021 00:16
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε πρόσφατα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος, Δουρβετάκης Εμμανουήλ.

Η επίσκεψη, ενώ είχε τον χαρακτήρα της συνάντησης γνωριμίας στο πλαίσιο της ανάληψης από τον κ. Δουρβετάκη των νέων καθηκόντων του καθώς και του κύκλου των επαφών που πραγματοποιεί με φορείς του τόπου, εξελίχθηκε σε μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δουρβετάκης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του φορέα κ. Γιάννη Ρούσσο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τις υπάρχουσες υποδομές, τις τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει με στόχο να φανεί χρήσιμο στα μέλη του παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στην επιχειρηματική κοινότητα στο Νομό των Κυκλάδων.

Όπως τόνισε ο κ. Ρούσσος, ιδιαίτερα τώρα που η νησιωτική κοινωνία και η επιχειρηματικότητα δοκιμάζονται λόγω της πανδημίας και το κλείσιμο της αγοράς, είναι σημαντικό, με βάση και τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού, να δημιουργηθούν συνθήκες στήριξης των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται να λάβει υπόψη αυτές τις νέες συνθήκες και τις δυσκολίες που βιώνει ο τόπος συνολικά.

Από την πλευρά του ο κ. Δουρβετάκης συμφώνησε σε γενικές γραμμές με τις τοποθετήσεις αυτές και επισήμανε ότι στόχος της Αστυνομίας είναι να σταθεί κοντά στον πολίτη, έχοντας τον ρόλο της πρόληψης και όχι της καταστολής. Με αυτό το σκεπτικό θα λάβει υπόψη τις τεκμηριωμένες απόψεις του Επιμελητηρίου στον επιχειρησιακό σχεδιασμό που ετοιμάζει για το Νότιο Αιγαίο.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*