Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Διαδικτυακή εκδήλωση για το περιβάλλον, την ενέργεια και τις υποδομές

Newsroom
11/05/2021 18:54
 
 
 

 

Συνεχίζει τη διαβούλευση με την κοινωνία και τους φορείς της η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής παρουσίασης και συζήτησης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Έτσι, διοργανώνει την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 19:00 διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Περιβάλλον – Ενέργεια – Υποδομές. Πράσινη ανάπτυξη μαζί με τις τοπικές κοινωνίες.
Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρουσιάσουν οι:
*Ρένα Κλαμπατσέα, καθηγήτρια πολεοδομίας και χωρικού σχεδιασμού ΕΜΠ, πρώην Γενική Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ

*Χριστίνα Μπαριτάκη, πρώην Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ – Μέλος της γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παρέμβαση θα κάνει από τις ΗΠΑ η Νατάσσα Ρωμανού, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και ερευνήτρια κλιματικής αλλαγής στη NASA.

Η εκδήλωση-συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στο facebook.

«Με προσκεκλημένους φορείς και συλλογικότητες των νησιών μας, επικοινωνούμε και συζητάμε τις προγραμματικές μας θέσεις και τις προτάσεις μας, ακούμε τις απόψεις και τις προτάσεις τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*