Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Κυκλάδων για το πρόγραμμα εμβολιασμού «Ελευθερία»: «Θωρακίζουμε την υγεία μας, κερδίζουμε τη ζωή μας!»

Newsroom
02/06/2021 11:42
 
 
 

Επιτακτική ανάγκη και υπεύθυνη στάση χαρακτήρισε τον εμβολιασμό των πολιτών η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΔ Κυκλάδων, επισημαίνοντας ότι, με τον τρόπο αυτό, τα νησιά θα καταφέρουν να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι και τους επισκέπτες τους ασφαλή και απόλυτα θωρακισμένα από τον κορωνοϊό.

«Η Πολιτεία έπραξε το καλύτερο. Το ΕΣΥ άντεξε! Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Η ώρα της ατομικής ευθύνης» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα εμβολιασμών «Ελευθερία» τρέχει με γρήγορους ρυθμούς.

Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας καθιστά επιτακτική την ανάγκη απόκτησης της ανοσίας των πολιτών. Καθίσταται, επομένως, επιτακτική η ανάγκη του εμβολιασμού όλων μας.
Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα ασφαλείς.

Η Πολιτεία έπραξε το καλύτερο.

Το ΕΣΥ άντεξε!

Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Η ώρα της ατομικής ευθύνης.

Πρέπει να δείξουμε όλοι μας υπεύθυνη στάση, για να μη χρειαστεί να ξαναζήσουμε τις θλιβερές συνέπειες της πανδημίας. Να μη θρηνήσουμε άλλες απώλειες συνανθρώπων μας. Άμεσα επισκεπτόμαστε το πλησιέστερο εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιαζόμαστε για τη δική μας ασφάλεια και την ασφάλεια των γύρω μας.

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά τον καθολικό και γρήγορο εμβολιασμό όλων των νησιωτών, των συμπολιτών μας. Ο στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός όλων των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο ως το τέλος Ιουνίου. Τα νησιά μας δηλαδή να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι και τους επισκέπτες τους ασφαλή και απόλυτα θωρακισμένα από τον κορωνοϊό.

Η ζωή στα νησιά μας αρχίζει και πάλι να αποκτά, σιγά- σιγά, τον κανονικό της ρυθμό. Ο τουρισμός επανακάμπτει. Το πόσο καλά θα πάει εξαρτάται και από εμάς. Από τη δική μας υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία.

Εμβολιαζόμαστε και τηρούμε τα μέτρα ασφάλειας από τον κορωνοϊό. Κτίζουμε τείχος προστασίας για την υγεία όλων μας!!

Θωρακίζουμε την υγεία μας – κερδίζουμε τη ζωή μας!!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*