Περιοδεία Βρούτση σε Κίμωλο και Μήλο – Με ποιους θα συναντηθεί στα δυο νησιά

Βρούτσης Κεντρική ομιλία
Newsroom
25/06/2021 12:45
 
 
 

Tριήμερη περιοδεία σε Κίμωλο και Μήλο πραγματοποιεί από σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης.

Αρχικά θα επισκεφθεί την Κίμωλο, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και με φίλους και κομματικά στελέχη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μήλο, όπου θα παραστεί στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο επ’ ευκαιρία του εορτασμού της ιεράς μνήμης των κεκοιμημένων στο μοναδικό Παλαιοχριστιανικό Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί, επίσης, με την Έπαρχο και τη Δημοτική Αρχή του νησιού, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με στελέχη των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. Επιπλέον, θα επισκεφθεί και το Κέντρο Υγείας της Μήλου.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.