Μήνυμα Φόρτωμα για τη νέα σχολική χρονιά: «Οι μαθητές και οι μαθήτριες των νησιών συμβολίζετε το φωτεινό μας μέλλον»

Newsroom
13/09/2021 18:12
 
 
 

Στο συμβολισμό της έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς στάθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, τονίζοντας ότι η δια ζώσης εκπαίδευση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλης μορφής μάθηση.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών ως «το αισιόδοξο και φωτεινό μας μέλλον», που – με τη συνεχή υποστήριξη των γονιών και την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους – θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάθε τους όνειρο

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Φόρτωμα έχει ως εξής:

Αγαπητοί μαθητές & μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί & γονείς,

Μετά από περίπου δυο χρόνια γεμάτα προκλήσεις και με νέους όρους στο χώρο της εκπαίδευσης, το φετινό σχολικό κουδούνι σημαίνει πολλά περισσότερα από την επιστροφή στα θρανία.

Η μεγάλη μάχη που δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε, όλοι μαζί, έναντι της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και κάνοντας το εμβόλιο, εξασφαλίζει στην εκπαιδευτική κοινότητα την ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα που όλοι έχετε επιθυμήσει και κοπιάσει για να επανέλθει. Η δια ζώσης εκπαίδευση, επαφή και συνεργασία μέσα στην τάξη, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλης μορφής μάθηση.

Εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρόνια να είναι γεμάτη μεγάλα όνειρα, περήφανα χαμόγελα, σημαντικές επιτυχίες και όμορφες νίκες καθημερινές και συλλογικές!

Όλοι εσείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες των νησιών μας, συμβολίζετε το αισιόδοξο και φωτεινό μας μέλλον, ένα μέλλον που θα επιλέξετε εσείς τα χρώματα που του αξίζουν, ως οι μοναδικοί και πιο κατάλληλοι οραματιστές του. Με τη συνεχή υποστήριξη των γονιών και την βοήθεια των εκπαιδευτικών σας, θα κατακτήσετε όλες αυτές τις κορυφές που θα σας οδηγήσουν στην πραγμάτωση των ονείρων σας!

Υγεία και δύναμη σε όλους!
Καλή σχολική χρονιά!

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*