Συνάντηση Μονογυιού με Πέτσα για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» σε ΟΤΑ των Κυκλάδων

Newsroom
11/10/2021 11:18
 
 
 

Τρία σημαντικά έργα, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων των νησιών όπου θα υλοποιηθούν, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», έπειτα από συνεχείς προσπάθειες της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 η κα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την οποία ο κ. Πέτσας την ενημέρωσε σχετικά με θέματα που αφορούν στους Δήμους του νομού Κυκλάδων, καθώς και για τα έργα των ΟΤΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε:

1.Στην ένταξη του έργου «Βελτίωση υποδομών για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων ΔΕΥΑ Μυκόνου» (προϋπολογισμού 6.015.000€). «Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου τα προβλήματα του καλοκαιριού με τα αστικά λύματα στο νησί της Μυκόνου θα είναι παρελθόν», επισήμανε η κα Μονογυιού.

2) Στην επικείμενη ανακοίνωση της άμεσης ένταξης των ψηφιακών προγραμμάτων των Δήμων Θήρας και Σερίφου. «Η ψηφιακή εποχή των 2 νησιών ξεκινάει σε στέρεες βάσεις» ανέφερε σχετικά η βουλευτής.

3) Στην ένταξη, στο αμέσως επόμενο διάστημα, του έργου για την ύδρευση της Σικίνου, το οποίο – σύμφωνα με την κα Μονογυιού – «θα αλλάξει η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού».

«Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των βασικών υποδομών των νησιωτικών δήμων με τα κονδύλια του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” έχουν ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των νησιωτών. Γιατί η επανεκκίνηση της κοινωνικής ζωής με την ποιότητα ζωής των πολιτών είναι στόχος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εσωτερικών» υποστήριξε η βουλευτής.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*