Διαδικτυακή εκδήλωση από το Επιμελητήριο για τη ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες

Newsroom
23/11/2021 12:46
 
 
 

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» – 2η Ευκαιρία διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 16:00 το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας μετά την παρουσίαση, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

*Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.

*Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως και 240 δόσεις.

*Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτησηστο σύνδεσμο
https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=63724
προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλονται έως και τη Δευτέρα 29 Μαίου2021, ώρα 13:00, όμως λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*