Δήμος Αμοργού: Εκλογή Προεδρείου Δ.Σ. και μελών Οικονομικής Επιτροπής

Newsroom
10/01/2022 10:51
 
 
 

 

Εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής περιλάμβανε η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Χώρας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα ο Σταμάτιος Γρίσπος, ενώ με ομόφωνες αποφάσεις εξελέγησαν η Ειρήνη Γιαννακοπούλου στη θέση της Αντιπροέδρου και ο Θεόδωρος Σπανός στη θέση του Γραμματέα.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν τα μέλη: Καλλιόπη Δεσποτίδη (Αντιδήμαρχος), Δήμητρα Νομικού-Ψακή, Ειρήνη Γιαννακοπούλου, Ευάγγελος Κωβαίος. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής παραμένει ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος με ορισμένα μέλη από τον Δήμαρχο τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Γρίσπο και Εμμανουήλ Βασσάλλο.

Η διάρκεια της θητείας τους θα είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, ημερομηνία κατά την οποία εκπνέει και η τρέχουσα δημοτική θητεία.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Η πρόοδος και η ευημερία της Αμοργού απαιτούν ενότητα και πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς. Ελπίζω υποχωρώντας το κύμα της πανδημίας να επιστρέψουμε στις δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ενώ καλώ και όλους του πολίτες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μέσα από το διαδίκτυο».

(Visited 107 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*