Συνάντηση του δημάρχου Αμοργού με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Newsroom
20/02/2022 22:58
 
 
 

 

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος, και εξετάστηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα έργα και τις υποδομές της Αμοργού. Επίσης εξετάστηκαν και οι προτάσεις του Δήμου για ένταξη νέων έργων σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Ο αναπληρωτής υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αμοργού για την χρηματοδοτική υποστήριξη σημαντικών υποδομών του νησιού όπως τα έργα αγροτικής οδοποιίας, κτιριακές υποδομές και η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αμοργού η προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο κτήριο του παλαιού Σχολαρχείου Αμοργού». Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και αποπληρώνεται από πόρους του ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε μετά τη συνάντηση : «Αξιοποιούμε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο κάθε διαθέσιμο πόρο, για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών. Με το Υπουργείο Εσωτερικών η συνεργασία μας είναι κάθε φορά εξαιρετική και αποδοτική, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αμοργού.»

(Visited 105 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*