Νέο ISOBOX μέσω δωρεάς στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

Newsroom
16/03/2022 12:50
 
 
 

 

Με νέο ISOBOX εξοπλίστηκε το Κέντρο Υγείας Αμοργού, μετά την αποδοχή από τον Δήμο της δωρεάς του κ. Ιωάννη Κάρμη στη μνήμη της Ελένης Μελαδίνη.

Η επιλογή του οικίσκου και οι προδιαγραφές του έγιναν από τον Δήμο Αμοργού, σε συνεννόηση με το Κ.Υ. Αμοργού, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που θα εξυπηρετήσει.

Το νέο ISOBOX θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τις υπηρεσίες μαιευτικής και συμβουλευτικής που παρέχονταν μέχρι πρόσφατα στην αίθουσα που έχει μετατραπεί σε ακτινολογικό θάλαμο. Παράλληλα, είναι σε ωρίμανση η μελέτη επέκτασης του Κέντρου Υγείας για την κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Η υγειονομική θωράκιση της Αμοργού αποτελεί υψηλή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ιωάννη Κάρμη ο οποίος, στη μνήμη της Ελένης Μελαδίνη, προχώρησε σε μια δωρεά κοινωνικής ευαισθησίας. Η λειτουργία του Κέντρου Υγείας ενισχύεται σημαντικά, όπως και η προσπάθεια μας για μια καλύτερη Αμοργό».

(Πηγή: dimos.amorgos.gr)

(Visited 77 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.