Επίσκεψη ιατρού και δωρεάν εξετάσεις στην Αμοργό – Εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών

Newsroom
20/04/2022 12:11
 
 
 

Στην Αμοργό βρέθηκε ο – αμοργιανής καταγωγής – ιατρός Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη Μεταβολισμού Αλέξανδρος Σαρπάκης, μετά από προτροπή του Δημάρχου του νησιού Λευτέρη Καραΐσκου.

Ο κ. Σαρπάκης, με φορητό υπερηχογράφο για έλεγχο θυροειδούς εξέτασε δωρεάν στο Κέντρο Υγείας δεκάδες κατοίκους δοκιμάζοντας παράλληλα τις εφαρμογές του στην τηλεϊατρική καμπίνα. Μέσα στις αρμοδιότητες του κ. Σαρπάκη είναι, επίσης, η εκπαίδευση του προσωπικού των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 2η Δ.Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, ο προγραμματισμός και η επέκταση των τακτικών ιατρείων τηλεϊατρικής.

Ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά το συμπατριώτη μας γιατρό Αλέξανδρο Σαρπάκη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, με αγάπη για τον τόπο του και τη επιστήμη του, και τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό για την έγκριση της μετακίνησης του. Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουμε καθημερινή μάχη για να θωρακίζουμε την υγειονομική ασφάλεια και κάλυψη των κατοίκων μας. Συνεχίζουμε δυνατά!».

Τέλος, παρακαλούνται οι πολίτες ΑΝΩ 6Ο ΕΤΩΝ που επιθυμούν να εμβολιαστούν με την 4η δόση να το δηλώσουν τηλεφωνικά στον Δήμο Αμοργού στο τηλέφωνο 2285360201 (10:00 – 15:00 μέχρι την Μ. Πέμπτη με ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας).

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*