Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Αμοργό και την προτείνουν για το καλοκαίρι του 2022

Newsroom
29/04/2022 00:59
 
 
 

 

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς, που επιβάλλεται να επισκεφτούν μέσα στο 2022, κατατάσσουν την Αμοργό διεθνή και εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης. Κορυφαίες ταξιδιωτικές και ενημερωτικές ιστοσελίδες αποθεώνουν την Αμοργό όλων των εποχών , προβάλλοντας της ως ένας ελκυστικό προορισμό τόσο για την περίοδο του Πάσχα όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Αμοργός με τη μοναδική Χώρα, τα κρυστάλλινα νερά, το δίκτυο μονοπατιών, την απολαυστική γαστρονομία, την μοναδική φιλοξενία, τα πανηγύρια , τα ήθη και τα έθιμα, προβάλλεται μέσα από το κείμενα δημοσιογράφων που έχουν ζήσει τη μοναδική αύρα του νησιού του «Απέραντου Γαλάζιου».

Μεταξύ άλλων, το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller συμπεριέλαβε την Αμοργό στη λίστα με τα καλύτερα νησιά για το 2022 ενώ το διεθνούς φήμης βρετανική εφημερίδα EveningStandard τιμάει το νησί του Απέραντου Γαλάζιου με θέση στο Top-20 των ελληνικών νησιών. Την ίδια ώρα το ταξιδιωτικό site travelstyle.gr παρουσιάζει τη Χώρα της Αμοργού ανάμεσα στις επτά ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων.

Το Πάσχα στην Αμοργό «πρωταγωνιστεί» στο ethnos.gr και στο kathimerini.gr. Χαρακτηρίζεται ονειρώδες και μια εμπειρία μοναδική καθώς κάτοικοι και επισκέπτες ακολουθούν πρωτότυπα έθιμα με φόντο την ανθισμένη φύση και θέα τη θάλασσα.

H αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε: «Με γνώση, όραμα και στρατηγική έχουμε καταφέρει να διαβάζουμε για την Αμοργό στα κορυφαία διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ που την προβάλλουν ως κορυφαίο προορισμό όχι μόνο για το καλοκαίρι. Δήμος, επαγγελματίες και κάτοικοι, σε άριστη συνεργασία είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας»

(Visited 221 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*