Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού

Newsroom
21/05/2022 11:40
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου 2022, παρ’ όλες τις απουσίες, λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη έγινε διοικητικός απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός και αναγνώστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το σώμα της ΓΣ απάλλαξε το ΔΣ των ευθυνών, ενέκρινε τα πεπραγμένα και διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια, τα επτά (7) κάτωθι αναφερόμενα εκλεγμένα μέλη για το Δ.Σ. της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού, όπως αυτά προέκυψαν από την εκλογική διαδικασία, συνήλθαν σε σώμα και προχώρησαν στη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικό.

Υπήρξε ομοφωνία στις αποφάσεις και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

Πρόεδρος: Γαβαλά Άννα
Αντιπρόεδρος: Μαύρος Κωνσταντίνος
Γεν. Γραμματέας: Πίτσιου Σοφία
Ταμίας: Γαβαλά Καλλιόπη (Πέπη)
Εφορος Λέσχης: Μανιαρίζη (Θεολογίτη) Αλεξάνδρα
Μέλος – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Μωραϊτάκη Ευαγγελία (Λία)
Μέλος – Υπεύθυνη Διαδικτυακών Ενημερώσεων – Επικοινωνίας: Πατσιλινάκου Ευδοκία

Επίσης επικυρώθηκε η σύσταση της Εξελεγκτικής Επιτροπής:

1) Θεολογίτης Δημήτρης
2) Ροδίτης Ιωάννης
3) Πρασίνου Άννα (του Νικήτα)

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά την εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από τα μέλη της Ένωσης, Γαβαλά Σοφία, Χάρου Ειρήνη και Γαβαλά Καλλιόπη (του Λάμπρου) για τη άψογη διαδικασία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, και όσους έδωσαν το «παρών» στη Γενική Συνέλευση καθώς και όσους στηρίζουν το έργο της Ένωσης Καταπολιανών με κάθε τρόπο.

«Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους, να είμαστε όλοι παρόντες στις επόμενες συλλογικές εκδηλώσεις και καλή αντάμωση στο αγαπημένο μας νησί» σημειώνει το νέο ΔΣ της Ένωσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*