Στην Αμοργό ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
12/07/2022 12:05
 
 
 

 

Διήμερη επίσκεψη στο νησί της Αμοργού πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Οσιομάρτυρος Νεοφύτου του Αμοργίνου, ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Καραϊσκο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία της Χώρας, όπου παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιου και συλλειτουργούντος του Μητροπολίτου πρώην Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Επιφανίου. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος κόσμου, που τιμά κάθε χρόνο την μεγάλη αυτή γιορτή για το νησί.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Αμοργού, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Καραΐσκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Φόρτωμας ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιούνται, τα προβλήματα του νησιού καθώς και για την τουριστική κίνηση.

Ο κ. Φόρτωμας, είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με κομματικά στελέχη, επιχειρηματίες και πολίτες της Αμοργού, να συζητήσει μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματισμούς τους. Τέλος, συνάντησε την Πρόεδρο του Συνδέσμου Αμοργίνων κ. Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, του οποίου το έργο μεταφράζεται σε έργα και δράσεις που προβάλλουν το νησί.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η επίσκεψή μου στην Αμοργό, ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, με γέμισε αισιοδοξία, ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος προχωράει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Με βασικά έργα υποδομών να υλοποιούνται και την μέχρι τώρα τουριστική κίνηση να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, η Αμοργός διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των επισκεπτών της χώρας μας».

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*