Το “Onblue” ταξιδεύει την Αμοργό σε ολόκληρο το Αιγαίο

Newsroom
15/07/2022 17:49
 
 
 

Δεκασέλιδο αφιέρωμα για την Αμοργό φιλοξενεί η καλοκαιρινή έκδοση του “Onblue”, του επίσημου περιοδικού της Blue Star Ferries, το οποίο διανέμεται δωρεάν μέσα στα πλοία της εταιρείας και διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

Το ξεχωριστό αφιέρωμα με τίτλο «Ο Έρωτας είναι η Amorgos» παρουσιάζει όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους ένας ταξιδιώτης πρέπει να βάλει στο χάρτη της ζωής του την Αμοργό, όλες τις εποχές του χρόνου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον πρόλογο, η Αμοργός είναι «Ένας τόπος μοναδικός, αυθεντικός, που μαγεύει τον επισκέπτη αποκαλύπτοντας τα αιώνια μυστικά του. Επιβλητικά βουνά, γοητευτικές παραλίες , καλοδιατηρημένα μονοπάτια, γραφικά χωριά, πολύχρωμα πανηγύρια και ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων».

Παραλίες, πανηγύρια, θρησκευτικά και πολιτιστικά τοπόσημα, γαστρονομία, καθώς και η μοναδική αμοργιανή φιλοξενία προβάλλονται με ιδανικό τρόπο μέσα από το αφιέρωμα του περιοδικού της Blue Star Ferries που καταλήγει: «Ένα ταξίδι δεν σου φτάνει για να ζήσεις το Aιγαιοπελαγίτικο νησί. Κάθε φορά θα αφήνεις εκκρεμότητες, που θα γίνονται αιτία να επιστρέψεις και πάλι».

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα Δεσποτίδη Καλλιόπη δήλωσε σχετικά: «Το αφιέρωμα στο νησί μας μέσα από το περιοδικό της Blue Star Ferries είναι μια σημαντική υποστήριξή της εταιρείας στην προσπάθεια μας για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη της Αμοργού. Ο τόπος μας έχει όλα τα στοιχεία ώστε κάθε επισκέπτης να ζήσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που θα τον καταστήσει πρέσβη της Αμοργού».

Διαβάστε το περιοδικό και το αφιέρωμα εδώ

 

(Visited 57 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.