Στο πρώτο κουδούνι σχολείων της Αμοργού η Ευδοκία Κατσάνη

Newsroom
12/09/2022 22:36
 
 
 

 

Στους αγιασμούς σε σχολεία της Αμοργού παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κα Ευδοκία Κατσάνη.

Σε μήνυμά της για την νέα σχολική χρονιά, η κα Κατσάνη ευχήθηκε καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στις μαθήτριες και στους μαθητές, αλλά και ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη σε κάθε εκπαιδευτικό, γονέα και κηδεμόνα.

Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων έχει ως εξής:

Πρώτο κουδούνι σήμερα!

Έγινε και επίσημα το κάλεσμα της επιστροφής στα θρανία σε όλα τα παιδιά της χώρας μας για τον καθιερωμένο αγιασμό των σχολικών τάξεων!

Αυτή η πρώτη μέρα με βρήκε στην όμορφη Αμοργό μας, όπου παρευρέθηκα στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου (το οποίο έχει ένα και μοναδικό παιδάκι) και του Δημοτικού Σχολείου Αρκεσίνης (το οποίο έχει 5 μαθητές) καθώς και του Γυμνασίου – Λυκείου Αμοργού.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές των νησιών μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Εύχομαι επίσης σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Ευδοκία Κατσάνη
Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων

(Visited 286 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*