Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Newsroom
12/09/2022 23:39
 
 
 

 

Η προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και εξασφάλιση της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των σχολείων είναι οι προτεραιότητες που θέτει ο Δήμος Αμοργού, στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο μήνυμα του, μάλιστα, ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος τονίζει ότι «όλοι μαζί θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει».

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού: 

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Αμοργού χτύπησε και οι σχολικές αίθουσες γεμίζουν φωνές, χαμόγελα, αγωνίες, όνειρα και προσδοκίες. Η καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει πλούσια σε στόχους και απαιτήσεις για όλους μας.

Η προσπάθεια μας για καθαρά και κυρίως ασφαλή σχολεία δεν σταματά ποτέ. Πάντα με την προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστώ πολύ, είναι προτεραιότητά μας να εξασφαλίζουμε τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων και να προάγουμε για τους μαθητές τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Και στα πρωτάκια μας ένα ξεχωριστό «καλωσορίσατε» στον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης!

Όλοι μαζί θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει!

Δήμαρχος Αμοργού

Ελευθέριος Καραΐσκος

(Visited 154 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*