Δήμος Αμοργού: Υλική και ηθική στήριξη στον πρωταθλητή του Para Trap Αργύρη Γαβαλά

Newsroom
01/11/2022 11:49
 
 
 

 

Με τον Aμοργιανό αθλητή Para Trap με δίκανο, Αργύρη Γαβαλά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος προκειμένου να τον συγχαρεί για τη συμμετοχή του στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Λονάτο της Ιταλίας και να του εκφράσει την υλική και ηθική συμπαράσταση του Δήμου Αμοργού στην προετοιμασία του για νέες διακρίσεις.

Το Para Trap είναι σκοποβολή με κινούμενο δίσκο από αθλητές ΑμεΑ και ο Αργύρης Γαβαλάς, αθλητής του «Τριπτόλεμου», με την βοήθεια της προπονήτριας του Ελένης Δημητριάδου κατέκτησε την ένατη θέση στους Ευρωπαϊκού Αγώνες, ενώ ήταν και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε. Επιπλέον, κέρδισε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχει στο ενεργητικό του πανελλήνιες διακρίσεις και ρεκόρ, ενώ έχει πιάσει και το όριο συμμετοχής σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, όποτε ενταχθεί το άθλημα του.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Καραΐσκος δήλωσε: « Ο Αργύρης Γαβαλάς μας κάνει υπερήφανους και μας εμπνέει, όταν αγωνίζεται με το έμβλημα του Δήμου Αμοργού στην εμφάνιση του και την πατρίδα μας στην καρδιά του. Είναι μαχητής και το λιγότερο που οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή και ως τόπος είναι να τον βοηθήσουμε να κυνηγήσει τα αγωνιστικά του όνειρα στοχεύοντας ψηλά και καλά. Καλύψαμε εξ ολοκλήρου την συμμετοχή του στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, και ευχαριστώ και το ξενοδοχείο Aegialis για τη συνεργασία. Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμοργού η Blue Star Ferries θα είναι χορηγός μετακίνησης γιατί η προετοιμασία του Αργύρη αναγκαστικά γίνεται στην Αθήνα. Συγχαρητήρια στον Αμοργιανό πρωταθλητή μας και στην προπονήτρια του Ελένη Δημητριάδου. Αργύρη συνέχισε δυνατά και είμαστε δίπλα σου».

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*