Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Δήμου Αμοργού η παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Newsroom
10/11/2022 12:04
 
 
 

Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Δήμου Αμοργού ανακήρυξε την παραολυμπιονίκη κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι λογοθεραπεύτρια και η μεγάλη της αγάπη είναι η κολύμβηση, άθλημα στο οποίο έχει κερδίσει μεγάλες διακρίσεις, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Έχει διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ενώ είναι και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ.

Η παραολυμπιονίκης κολύμβησης τίμησε την Αμοργό με την παρουσία της στο Φεστιβάλ «Συνυπάρχω», όπου και πραγματοποίησε την προπόνηση της στα καταγάλανα νερά της Αιγιάλης κάνοντας χρήση του μηχανήματος Seatrck.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά: «Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους μας. Αποτελεί τιμή για τους Αμοργιανούς που λάτρεψε το νησί μας κατά την παρουσία της σε αυτό με το Φεστιβάλ “Συνυπάρχω” κι αποφασίσαμε να συνυπάρξουμε μέσα από δράσεις που στόχο έχουν πρωτίστως τη βελτίωση της ζωής των ΑμΕΑ – μέσα από την προσβασιμότητα τους σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας – και στη συνέχεια την προβολή της Αμοργού μέσα από δράσεις της παραολυμπιονίκη μας».

(Visited 146 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*