Ημερίδα στην Αμοργό για την κλιματική αλλαγή

Newsroom
01/12/2022 18:09
 
 
 

 

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική κρίση και σημερινές προκλήσεις» θα διοργανωθεί στην Αμοργό, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group «Πλέουμε Μαζί», σε συνεργασία με την Aegean Rebreath και την υποστήριξη του Δήμου Αμοργού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2022 (17:00-19:00) στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου Καταπόλων και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Αμοργού.

Οι ενότητές της είναι οι εξής: 

• Γενικό πλαίσιο περιβαλλοντικών προκλήσεων – επιπτώσεις θαλάσσιας ρύπανσης σε υγεία, κοινωνία, οικονομία
• Ατομική ευθύνη
• Η ανάγκη μιας νέας προσέγγισης για την προστασία του περιβάλλοντος
• Περιβαλλοντική δημοκρατία και ενεργός ρόλος του πολίτη
• Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους συμμετέχοντες

Υπενθυμίζεται ότι η Aegean Rebreath είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αναπτύσσοντας ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, υλοποιώντας δράσεις απορρύπανσης των ακτών και των θαλασσών και αναπτύσσοντας καινοτόμα περιβαλλοντικά έργα. Η οργάνωση έχει αναπτύξει το πρώτο δίκτυο «ΜΠΛΕ ΔΗΜΩΝ» σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και το πρώτο δίκτυο σταθμών συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στην χώρα μας.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.