Αμοργιανή Εορτή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Newsroom
03/01/2023 19:02
 
 
 

 

Με γεύσεις, μελωδίες και χαμόγελα από την Αμοργό διοργανώθηκε και φέτος η ευχαριστήρια Χριστουγεννιάτικη εορτή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μια πρωτοβουλία του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού.

Με παραδοσιακά εδέσματα (ξεροτήγανα, μελομακάρονα, μεθυσμένα Αμοργιανά, τυρόπιτες, χορτόπιτες κ.α.) και ακούσματα και φυσικά τα κάλαντα, η Αμοργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του ΓΝΑ για τις υπηρεσίες του προς τους νησιώτες και ιδιαίτερα στους Αμοργιανούς.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Διοικητή του 251 ΓΝΑ Ταξίαρχο (ΥΙ) Κωνσταντίνο Γεωργανάς.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Αμοργού κα Ελένη Κουντουρούπη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Αμοργίνων κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, η πρόεδρος της Ένωσης Αιγιαλιτών Αμοργού κα Σοφία Γαβαλά – Βλατάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού κα Άννα Γαβαλά, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμοργού κ. Αντώνης Κυρίκος.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμοργού κ. Καραΐσκος δήλωσε: «Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους της Αμοργού. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όσους μας προσφέρουν το πολυτιμότατο αγαθό της υγείας. Συγχαρητήρια στο Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού και σε όσους υποστήριξαν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Εύχομαι το 2023 να είναι έτος υγείας, αγάπης και ειρήνης».

(Πηγή: Δήμος Αμοργού, φωτογραφίες: Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού)

(Visited 259 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*