Χωρίς παιδίατρο το Κ.Υ. Αμοργού – Κενές τρεις ακόμη θέσεις

Newsroom
19/01/2023 12:50
 
 
 

 

Την ανησυχία των κατοίκων της Αμοργού για τις ελλείψεις γιατρών που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας του νησιού μεταφέρει ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Καραΐσκός με έγγραφο που απέστειλε στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ροϊλό.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραΐσκος, έχει λυθεί η σύμβαση του παιδιάτρου, η γενική ιατρός του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αιγιάλης θα ιδιωτεύσει, ενώ παραμένουν κενές και οι δυο θέσεις ιατρών Υπόχρεων Θητείας Υπαίθρου.

Ο δήμαρχος ζητά από τον  διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου την προκήρυξη των δύο θέσεων ιατρών ειδικότητας και την κάλυψη των κενών θέσεων ιατρών Υπόχρεων Θητείας Υπαίθρου, ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν άμεσα τόσο για την προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού από τις ιώσεις και τον κορωνοϊό, όσο και γιατί αναμένεται πρόωρη έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

*Το έγγραφο του δημάρχου Αμοργού κατέθεσε για αναφορά στον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.