Δήμος Αμοργού: Επιχορήγηση για τη συντήρηση των αφαλατώσεων Αιγιάλης και Καταπόλων

Newsroom
13/03/2023 23:23
 
 
 

 

Επιχορήγηση, ύψους 69.989€, θα δοθεί στον Δήμο Αμοργού για τη συντήρηση των αφαλατώσεων της Αιγιάλης και των Καταπόλων.

Η απόφαση, την οποία υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε σχετικά:
«Η απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργού με το συνολικό ποσό των 69.989€ αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ισχυρή πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη της νησιωτικότητας και των τοπικών κοινωνιών.

Για άλλη μία φορά, το Υπουργείο Ναυτιλίας στηρίζει έμπρακτα τα νησιά μας με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για τις άμεσες λύσεις, την αποτελεσματικότητα τους και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας».

(Visited 13 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.