Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών προς το Δήμο Αμοργού

Newsroom
01/06/2023 13:07
 
 
 

 

Από τις 9 έως τις 12 Μαΐου, στην Αμοργό «Η Μαγεία της Φυσικής» συνάντησε την «Μαγεία του Εγκεφάλου» σε μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση σε όλα τα σχολεία του νησιού από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Δήμο Αμοργού. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν να ενισχυθεί στους μαθητές η κριτική σκέψη και να αποκαλυφθεί ο επιστημονικός τρόπος εργασίας.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Αμοργού.

« Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ Φιλντίσης Παναγιώτης και η Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα Μαργαρίτη Μαριγούλα εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμοργού κ Λευτέρη Καραΐσκο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κα Πόπη Δεσποτίδη για όλη την προσφορά τους στη διοργάνωση τετραήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος ( Η Μαγεία της Φυσικής συναντά τη Μαγεία του Εγκεφάλου) σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσιο/Λύκειο της Αμοργού.

Σε κάθε αίτημα μας υπήρξε ουσιαστική, ζεστή, εγκάρδια και άμεση διευθέτηση. Η επικοινωνία με τους μαθητές μέσω πειραμάτων και ομιλιών ήταν εντυπωσιακή από τις πιο μικρές μέχρι και τις μεγαλύτερες ηλικίες και όλοι εμείς ( Γάτσιος Ιωάννης/φυσικός, Καλογήρου Ηλίας/φυσικός και οι Βιολόγοι, Ατσοπάρδη Κορίνα/ Υποψ, Διδάκτωρ Παν. Πατρών, Γιαννακοπούλου Παναγιώτα Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παν. Πατρών, Αγγελική Νομικού και Μαρία-Σοφία Τσακίρη/ Μεταπτυχιακές φοιτήτριες, ΕΚΠΑ και μέλη της φοιτητικής ομάδας Neuroholics, Παναγιώτα Μηλιώτη και Ελιάνα Μαρκίδη/ Μεταπτυχιακές φοιτήτριες, ΕΚΠΑ και Σοφία Κακούρα, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια, ΓΠΑ ) χαρήκαμε αυτή την αλληλεπίδραση και τη ζεστή υποδοχή.

Οι εκδηλώσεις μας πραγματοποιήθηκαν με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Διευθυντών, Δασκάλων, Καθηγητών, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων του νησιού, την ευγενή χορηγία της εταιρείας Blue Star Ferries και των Anna studios και Christina Pension.

Αποδίδουμε μέγιστες ευχαριστίες.»

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*