Λευτέρης Καραΐσκός: «Η εμπιστοσύνη σας έγινε έργο και συνεχίζουμε»

Newsroom
31/08/2023 18:36
 
 
 

 

«Δυναμικά παρών» στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου δηλώνει ο συνδυασμός του Λευτέρη Καραΐσκου «Αμοργός, Συμμετοχή και Δημιουργία», ζητώντας από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη του για ακόμα μια θητεία.

Σε μήνυμα του, ο δήμαρχος Αμοργού ανακοινώνει την εκ νέου κάθοδο του, μαζί με μια «δυνατή ομάδα», που είναι «έτοιμη να συνεχίσει το έργο δημιουργίας και προσφοράς στο νησί», καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμη «για να πάμε την Αμοργό εκεί που της αξίζει».

Το μήνυμα του κ. Καραΐσκου έχει ως εξής:
Αγαπημένοι Αμοργιανοί,
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, εμπιστευθήκατε την ομάδα της δημοτικής παράταξης «Αμοργός, Συμμετοχή και Δημιουργία» για να οδηγήσουμε την Αμοργό μας στο μέλλον με επίκεντρο τον σεβασμό προς τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνουμε την πρώτη θητεία μας στο τιμόνι του Δήμου μας. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την Αμοργό μας.

Αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και δώσαμε λύσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Διαχειριστήκαμε έκτακτες κρίσεις με επιτυχία. Εργαστήκαμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Σε ένα μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε. Έχουμε όμως πολλά να κάνουμε ακόμη, και θα τα κάνουμε όλοι ΜΑΖΙ, γιατί καμία και κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για να πάμε την Αμοργό εκεί που της αξίζει.

Συμπατριώτες,
Ο δημοτικός συνδυασμός «Αμοργός, Συμμετοχή και Δημιουργία» δηλώνει δυναμικά «παρών» στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με δυνατή ομάδα, έτοιμη να συνεχίσει το έργο δημιουργίας και προσφοράς στο νησί μας.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να σας δηλώνουμε πως Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ. Με πάθος και αφοσίωση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να πάει η Αμοργός μας πιο ψηλά.

Σας ζητάμε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στην παράταξη μας για ακόμα μια θητεία.

Σας καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της Αμοργού μας.

Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριος Καραΐσκός

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*