Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού: Σημαντικές συναντήσεις για τον τουρισμό

Newsroom
15/12/2023 20:58
 
 
 

 

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού Ιωάννα Σανή, συνοδευόμενη από την Δημοσιογράφο Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Βάλια Αμπατζή, πραγματοποίησε συναντήσεις στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Μύρωνα Φλουρή, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Ειδικό Σύμβουλο Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Νικόλαο Μπήλιο.

Συγκεκριμένα με τον κ. Μπήλιο αφού η κ. Σανή τον ενημέρωσε για την δημιουργία της Ένωσης τους σκοπούς και τα μέλη, συζήτησαν θέματα και προτάσεις για εναλλακτικό τουρισμό, το τριήμερο φεστιβάλ, την προβολή του νησιού, επιμορφωτικά προγράμματα για τα μέλη κ.ά.

Η Ιωάννα Σανή ζήτησε από το Υπουργείο να στηρίξει την Ένωση. Ο κ. Μπήλιος τόνισε ότι η στρατηγική που θα χαράξουν θα πρέπει να έχει σταθερά βήματα και να χτίζεται σταδιακά.

Επίσης ρώτησε την Πρόεδρο της Ένωσης εάν το νησί διαθέτει υποδομές και αν ο Δήμος Αμοργού βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Σανή τον διαβεβαίωσε ότι μετά τις συναντήσεις που είχε με τον δήμαρχο Λευτέρη Καραΐσκο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κοινή γραμμή και θέληση και ακόμα ότι ο δήμαρχος Αμοργού είναι συμπαραστάτης στους στόχους της Ένωσης.

Τέλος η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη όπου συζήτησαν την προβολή του νησιού και σχετικά με τις επαφές με tour operators.
Ο κ. Φραγκάκης πρότεινε ιδέες και με την συνεργασία της Ένωσης και του ΕΟΤ θα προσπαθήσουν από κοινού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*