Πρωτοχρονιάτικη αμοργιανή γιορτή στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Newsroom
03/01/2024 10:23
 
 
 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες 2 Ιανουαρίου η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Δήμου Αμοργού και αμοργιανών συλλόγων της Αθήνας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Γ.Ν.Α.), ως ένδειξη εκτίμησης, αναγνώρισης κι ευγνωμοσύνης των υπηρεσιών που διαχρονικά προσφέρει στους μόνιμους κατοίκους του νησιού.

Στη γιορτή (στην οποία συμμετείχαν και εκπροσωπήθηκαν η Ένωσης Αιγιαλιτών, ο Σύνδεσμος Αμοργίνων και η Ένωση Καταπολιανών, με την παρουσία του Δημάρχου Αμοργού κ. Λευτέρη Καραΐσκου και του Δημοτικού Συμβούλου Περικλή Γρίσπου) προσφέρθηκαν αμοργιανά γλυκίσματα και εδέσματα, καθώς και η παραδοσιακή «ψημένη ρακή», ταυτόχρονα με τις ευχές όλων των Αμοργιανών προς όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Γ.Ν.Α. για ένα ευτυχισμένο και Υγιές 2024!

Ας σημειωθεί ότι το Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, εδώ και 15 χρόνια, έχει υιοθετήσει το νησί της Αμοργού ως απομακρυσμένο, με τους μόνιμους κατοίκους του να έχουν το προνόμιο δικαιώματος νοσηλείας σε αυτό, ενώ πριν από 10 χρόνια περίπου ξεκίνησε και έχει καθιερωθεί να γίνεται μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στο νοσοκομείο από την Αμοργό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 71 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*