Τον καπετάν Μιχάλη Θεολογίτη τίμησε ο ΑΝΠΟ Αμοργού

Newsroom
18/01/2024 00:47
 
 
 

 

Σε εορταστικό και αθλητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ναυτικού Πολιτιστικού Ομίλου (ΑΝΠΟ) Αμοργού, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2004, στην αίθουσα του Συλλόγου στο Ξυλοκερατίδι Καταπόλων.

Ο ΑΝΠΟ Αμοργού υποδέχτηκε το 2024 δυναμικά και ελπιδοφόρα καθώς με την αλλαγή του καταστατικού του και με τη τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, πολύ σύντομα θα μπει στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και τη διάδοση των αξιών του στην Αμοργό.

Η εκδήλωση είχε συγκινητικό χαρακτήρα καθώς η διοίκηση του ΑΝΠΟ Αμοργού βράβευσε τον καπετάν Μιχάλη Θεολογίτη για την προσφορά του στην ναυτιλία, στην Αμοργό και τη νέα γενιά του νησιού. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος.

Τον παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Παρασκευάς Δεσποτίδης ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος , οι Αντιδήμαρχοι Αμοργού Σταμάτης Σίμος και Πόπη Δεσποτίδη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμοργού Δήμητρα Νομικού-Ψακή, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων , της ΕΔΟΚ Αμοργού και δεκάδες πολίτες.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Εύχομαι στον ΑΝΠΟ Αμοργού και τα μέλη του καλή χρονιά, με υγεία και αθλητικές διακρίσεις. Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για τον Όμιλο καθώς γυρίζει σελίδα και ενισχυμένος θα προάγει και θα προβάλλει τις αξίες του αθλητισμού. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να τιμηθεί ο καπετάν Μιχάλης Θεολογίτης. Τον ευχαριστώ για την ανιδιοτελή του προσφορά στην νεολαία του νησιού και την ανεκτίμητη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 68 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*