Την πίτα της έκοψε η νεοσύστατη Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού

Newsroom
16/02/2024 10:35
 
 
 

 

Στο Πνευματικό Κέντρο Καταπόλων Αμοργού έκοψε τη βασιλόπιτα της η νεοσύστατη Ένωση Ξενοδόχων Και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού, παρουσία των αρχών του τόπου, μελών και φίλων της.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ειρηναίος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αμοργού κ. Πόπη Δεσποτίδου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Ψακη, ο Αστυνόμος κ. Κωνσταντίνος Κυπριωτάκης , η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Αμοργού κ. Ιωάννα Συνοδινού, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Σιμιδαλας και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Κατά τους χαιρετισμούς τους, οι κ.κ. Δεσποτίδου και Ψακη επισήμαναν την άψογη συνεργασία της Ένωσης με τον Δήμο Αμοργού, με την πρόεδρο της κα Σανή να μεταφέρει τις ευχές της Υφυπουργού Τουρισμού κας Έλενας Ράπτη και να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχόμενη σε όλους και όλες καλή χρονιά.

Ακολούθησε σύντομο σεμινάριο “Social Media Marketing” από την Βάλια Αμπατζή, δημοσιογράφο και υπεύθυνη επικοινωνίας – Social Media Manager, καθώς και ενημέρωση από την κα Σανή για τις συναντήσεις και τις μελλοντικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα, με σκοπό την προσέλκυση νέων τουριστών και γενικά την αύξηση της επισκεψιμότητας για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*