«Σταγόνα Αγάπης» στην Αμοργό με την αποστολή προσφοράς του «Ναυτίλου»

Newsroom.
30/05/2024 16:50
 
 
 

Η Αμοργός ήταν ο προορισμός της 32ης Αποστολής «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο που πραγματοποίησε με επιτυχία η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος» το διάστημα 15-19 Μαΐου 2024

Στην αποστολή συμμετείχαν 16 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπου πραγματοποίησαν εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Αμοργού σε εκατοντάδες πολίτες ενώ πραγματοποιήθηκαν και επισκέψεις σε οικίες ασθενών που δεν μπορούσαν να μεταφερθούν στα ιατρεία. Επιπλέον παραχωρήθηκαν χώροι για χρήση από τους ιατρούς από την PansionChorα όπου ο Δήμος Αμοργού ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες.

Παράλληλα με τις ιατρικές εξετάσεις η αποστολή του «Ναυτίλου» διοργάνωσε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για ενήλικες και παιδιά.

Ο δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε, «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τους ανθρώπους του Ναυτίλου και τους ευχαριστούμε που έβαλαν την Αμοργό μας στο χάρτη και στη διαδρομή τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες, από ανθρώπους που αφιερώνουν μέρος της ζωής τους στον εθελοντισμό, μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία. Μας κάνουν να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι.»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 35 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*