Λευτέρης Καραΐσκος: «Ασφαλής και ξεχωριστός προορισμός η Αμοργός»

Newsroom
19/03/2021 15:16
 
 
 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Περίμετρος» με την Κατερίνα Ρενιέρη και στην εκπομπή «Μια μέρα στην Αθήνα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» με το Γιώργο Αποστολίδη φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκός.

Ο κ. Καραΐσκος αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθεί ο Δήμος όσον αφορά στην τουριστική προβολή του νησιού, το οποίο οι σπουδαιότερες τουριστικές πλατφόρμες και τα διεθνή ΜΜΕ το κατατάσσουν στους προορισμούς που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.

Ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε αισιόδοξος για την τουριστική σεζόν και αναφέρθηκε στην πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και στην ετοιμότητα της Αμοργού για τη διαδικασία των εμβολιασμών.

Μέτρα για τις μετακινήσεις και ανοιχτά σχολεία
Παράλληλα, ο κ. Καραΐσκος τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος – σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους του νησιού – προκειμένου να παραμείνει η Αμοργός covid-free, ενώ υπενθύμισε πως έχει προτείνει δέσμη μέτρων για τις ασφαλείς μετακινήσεις προς και από τα νησιά, μέτρα που – όπως ανέφερε – δυστυχώς δεν έχουν υιοθετηθεί από τους αρμόδια υπουργεία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στις συνεντεύξεις έγινε, επίσης, αναφορά στην επιστολή των μαθητών της νησιού για τα κλειστά σχολεία, με τον κ. Καραΐσκο να τονίζει πως δεν γίνεται να κλείνουν ολιγομελείς τάξεις και να οδηγούνται παιδιά σε τηλεκπαίδευση και εγκλεισμό, όταν ζουν σε ένα νησί χωρίς κρούσματα.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*