Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος στην Αμοργό

Newsroom
03/06/2021 09:12
 
 
 

 

Τριήμερη επίσκεψη στην Αμοργό θα πραγματοποιήσει απο αύριο Παρασκευή 4 Ιουνίου έως την Κυριακή 6 Ιουνίου ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αμοργού Λευτέρη Καραΐσκο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων Αμοργού και τοπικούς φορείς. Επίσης, θα ενημερωθεί για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν το νησί, τα έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη, καθώς και για το σχεδιασμό του Δήμου σχετικά με την ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος της Αμοργού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), ο Υπουργός κ. Σκρέκας θα συμμετάσχει μαζί με τον Δήμαρχο Αμοργού και τους αλιείς του νησιού σε δράση του προγράμματος «Αμοργόραμα», ενώ θα παρακολουθήσει και υποβρύχιο καθαρισμό στο βυθό του Αγίου Παύλου.

Η περιοδεία του Υπουργού Περιβάλλοντος περιλαμβάνει, επίσης, επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αμοργού, σε τοπικές κοινότητες του νησιού, σε μουσεία και στο Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας.

(φωτό: naftemporiki.gr)

(Visited 115 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*