Τέλος τα ταξίδια για τους Αμοργιανούς προκειμένου να βγάλουν ταυτότητα

Newsroom
11/06/2021 12:40
 
 
 

Τέλος στην ταλαιπωρία των Αμοργιανών βάζει η – σημαντική – απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με την οποία θα μπορούν πια να εκδίδουν Δελτίο Ταυτότητας στο νησί τους, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στη Νάξο.

Έτσι, από εδώ και στο έξης, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, θα μεταβαίνει στην Αμοργό αρμόδιο στέλεχος του Α.Τ. Νάξου ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι διαδικασίες και οι πιστοποιήσεις εγγράφων για την έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Την αναγκαιότητα επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης του αστυνομικού σταθμού της Χώρας με έμψυχο δυναμικό (τουλάχιστον για όσο διαρκεί η τουριστική περίοδος) είχε θέσει στις συναντήσεις του με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ικανοποίησε και αυτό το αίτημα γεγονός που ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραΐσκος δήλωσε σχετικά :«Πρόκειται για μια θετική και ουσιαστική εξέλιξη που βάζει τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία των Αμοργιανών. Η έκδοση ταυτοτήτων στο νησί αποτελούσε πάγια διεκδίκησή μας και γι’ αυτό αισθάνομαι δικαιωμένος που το καταφέραμε. Ευχαριστώ πολύ τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο Μανώλη Δουρβετάκη που ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα μας. Ο αγώνας μας για της αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες συνεχίζεται».

(Visited 216 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*