Κέντρο Υγείας Αμοργού: Απέκτησε επικουρικό παιδίατρο για έναν χρόνο

Newsroom
19/08/2021 13:38
 
 
 

Την κάλυψη της θέσης Επικουρικού Παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αμοργού ανακοίνωσε με χαρά ο Δήμος Αμοργού.

Έτσι, από τις 15 Αυγούστου και για έναν χρόνο, στη θέση αυτή θα υπηρετεί ο παιδίατρος κ. Ματθαίος Αλιχανίδης από την Θεσσαλονίκη, ενώ – σύμφωνα με την ανακοίνωση – συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης του Κ.Υ. με μόνιμο παιδίατρο, ούτως ώστε να μπει τέλος στην ανασφάλεια που νοιώθουν όσες οικογένειες του νησιού έχουν μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά ευχαριστώ και καλωσορίζω τον ιατρό κ. Ματθαίο Αλιχανίδη, το νέο παιδίατρο του νησιού μας. Η κάλυψη της θέσης του παιδιάτρου αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και η προσπάθεια για μόνιμη κάλυψη της θέση συνεχίζεται.

Από το Νοέμβριο του 2020 το κενό της θέσης καλυπτόταν με επισκέψεις ιδιωτών και την υποστήριξη φορέων και εθελοντικών ομάδων που αγαπούν την Αμοργό. Η κάλυψη της θέσης βάζει τέλος στην ανασφάλεια των οικογενειών, για το επόμενο έτος.

Ευχαριστώ την 2η ΔΥΠΕ που ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα μας, τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Αμοργού, ιατρό Κωνσταντίνο Μπουρνάκα για τις συνεχείς προσπάθειες του για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας και όσους συνέβαλαν ώστε για τον επόμενο χρόνο τα παιδιά μας να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει. Συνεχίζουμε δυνατά για την Αμοργό μας».

(Visited 160 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*