Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την νέα σχολική χρονιά: «Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αβεβαιότητα και πρόκληση»

Newsroom
13/09/2021 17:02
 
 
 

Υγεία, δύναμη, υπομονή και αντοχή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος, στο μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Καραΐσκος δήλωσε αισιόδοξος ότι η κανονικότητα θα επανέλθει σταδιακά στη σχολική ζωή, παρόλο που η φετινή χρονιά ξεκινά με περιορισμούς και πρόσθεσε ότι η άρτια προετοιμασία, η εμπειρία των δύο τελευταίων χρόνων και η υπευθυνότητα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο θα αποτελέσουν τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπιστεί κάθε αβεβαιότητα και πρόκληση.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού έχει ως εξής:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν υγεία, δύναμη και συνέπεια στην προσπάθεια τους και να επιτύχουν την πρόοδο στην γνώση και τους προσωπικούς τους στόχους.

Στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και τους γονείς εύχομαι καλή δύναμη, υπομονή και αντοχή για να φέρουν σε πέρας το δικό τους έργο, σε μία χρονιά που ξεκινάει και πάλι με περιορισμούς και μέτρα προφύλαξης αλλά με την αισιοδοξία ότι η κανονικότητα θα επανέλθει σταδιακά στην σχολική ζωή.

Πεποίθηση μας είναι ότι και η φετινή άρτια προετοιμασία των σχολικών μας μονάδων, η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία δύο χρόνια στην διαχείριση της πανδημίας και κυρίως η υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει μέχρι σήμερα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο θα αποτελέσουν τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσουμε κάθε αβεβαιότητα και πρόκληση την φετινή χρονιά.

Καλή, ασφαλή και δημιουργική χρονιά

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*