Το «απέραντο γαλάζιο» της Αμοργού στη νέα διαφήμιση της ΜΑNGO – Δείτε το βίντεο

Newsroom
16/09/2021 16:00
 
 
 

Τον γύρο του κόσμου κάνει η νέα διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας ένδυσης MANGO με τίτλο “A MEDITERRANEAN DREAM”, η οποία έχει ήδη χιλιάδες προβολές, «ταξιδεύοντας» τους θεατές σε υπέροχες τοποθεσίες της Μεσογείου.

Το διαφημιστικό σποτ της MANGO έχει «άρωμα» Αμοργιανό, καθώς ένα μέρος της γυρίστηκε στο νησί του απέραντου γαλάζιου. Μέσα στο καλοκαίρι, συνεργείο της εταιρείας παραγωγής βρέθηκε στην Αμοργό όπου και πραγματοποίησε γυρίσματα σε όλο το νησί, μέσα από τα οποία προβάλλεται η μοναδική ομορφιά και γοητεία του νησιού.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την Αμοργό, την φιλοξενία των κατοίκων και τη συνεργασία με το Δήμο και δήλωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να πρωταγωνιστήσει το νησί του απέραντου γαλάζιου στη διαφημιστική καμπάνια της Mango.

H αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε σχετικά: «Η προβολή του νησιού είναι μεγάλη μέσα από την παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας. Είναι βασική κατεύθυνση του Δήμου να προβληθεί η Αμοργός ως το ιδανικό σκηνικό για κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές».

Δείτε το διαφημιστικό σποτ

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*