Εγκατάσταση ηλεκτρογεννήτριας στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

Newsroom
22/10/2021 11:00
 
 
 

 

Με μια σύγχρονη ηλεκτρογεννήτρια εξοπλίστηκε το Κέντρο Υγείας Αμοργού, παρέχοντας έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σε ιατρικό προσωπικό και πολίτες, καθώς λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Δήμος Αμοργού – στο πλαίσιο του σχεδιασμού για ενίσχυση της υγειονομικής ασφάλειας των κατοίκων και της εύρυθμης λειτουργίας του Κ.Υ. του νησιού είχε υποβάλει σχετικό αίτημα, στο οποίο ανταποκρίθηκε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ του Ιδρύματος Αθανάσιου & Μαρίνας Μαρτίνου.

Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου έκανε δεκτή τη δωρεά της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» για προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και σύνδεσης ενός Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους της Cummins Power Generation 66kVA εφεδρικής λειτουργίας – ηχομονωμένο με πεδίο μεταγωγής 110 Α κόστους 15388,40€.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Η υγειονομική θωράκιση της Αμοργού αποτελεί υψηλή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Ευχαριστώ θερμά το Ίδρυμα Αθανάσιου & Μαρίνας Μαρτίνου. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία, η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστώ και την 2η ΥΠΕ και τον Διοικητή κ. Ροϊλό για την αποδοχή της δωρεάς που ενισχύει σημαντικά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Στη προσπάθεια μας για μια καλύτερη Αμοργό έχουμε σημαντικούς υποστηρικτές».

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*