Ανάφη: Ελλιπής προγραμματισμός δρομολογίων για τον Ιούνιο από την Blue Star Ferries

anafi limani
Newsroom
15/03/2023 18:51
 
 
 

 

Ένα «απρόσμενο κενό» στα δρομολόγια της Blue Star Ferries προς την Ανάφη διαπίστωσε η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων του νησιού, κενό το οποίο επισημαίνει στην επιστολή της τόσο προς την εταιρεία, όσο και προς το αρμόδιο Υπουργείο, τους βουλευτές του νομού και τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, το Blue Star 1 φαίνεται να εξυπηρετεί την Ανάφη από αρχές Ιουλίου και όχι από τα μέσα Ιουνίου όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Η Ανάφη δεν εξυπηρετείται από κανένα επιβατικό πλοίο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και η μη ανάρτηση των δρομολογίων του Ιουνίου δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία» τονίζει η Ένωση, ζητώντας άμεσα την αποκατάσταση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

*Την επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης κατέθεσε αναφορά στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Δείτε την επιστολή

(Visited 272 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*