Η Αγγελική Καρακατσάνη από την Ανάφη υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Newsroom
25/08/2023 16:11
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου της Αγγελικής Καρακατσάνη από το μικρό νησί της Ανάφης στην ΠΕ Θήρας ανακοινώνει η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κα Καρακατσάνη, μόνιμη κάτοικος Ανάφης, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και απασχολούμενη στον τουρισμό, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόσκληση του κυρίου Χατζημάρκου να συμμετάσχω στο πλευρό του στις επικείμενες εκλογές της Περιφέρειάς μας.
Είναι άκρως τιμητική και σπουδαία η πρόσκληση υποψηφίων, οι οποίοι διαμένουν σε τόσο μικρά νησιά, όπως η Ανάφη μας, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να ακουστεί και η δική τους φωνή στην Περιφέρεια μας.
Ως μόνιμη κάτοικος, η οποία ζει χειμώνα-καλοκαίρι στην Ανάφη, νέα μαμά και επαγγελματίας σε έναν τόσο μικρό τόπο, δεσμεύομαι να συνδράμω κι εγώ με τη σειρά μου μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων ανθρώπων στα μικρά νησιά. Αυτά τα νησάκια, όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά και τον χειμώνα κι όχι μόνο τους θερινούς μήνες.
Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν τον κ. Χατζημάρκο και συντάσσομαι στην ομάδα του για να εργαστούμε από κοινού στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών των μικρών νησιών έχοντας ως επίκεντρο την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Βιογραφικό Αγγελικής Καρακατσάνη
Η Αγγελική Καρακατσάνη είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, απασχολούμενη και στον τομέα του τουρισμού από το νησί της Ανάφης. Συγκεκριμένα, διδάσκει την αγγλική γλώσσα από το 2011 και δραστηριοποιείται στον τουρισμό τα τελευταία 8 χρόνια, σήμερα ως υπεύθυνη κρατήσεων και διοργανώτρια θαλασσίων εκδρομών.

Είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει, επίσης, σπουδάσει και εργαστεί εκτός Ελλάδος σε Αγγλία και Τουρκία. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στον τομέα της Διδακτικής Γλώσσας ως Ξένης / Διεθνούς Γλώσσας.

Είναι παντρεμένη με τον κ. Τζώρτζη Ρούσσο, νυν Αντιδήμαρχο Ανάφης και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Είναι μόνιμη κάτοικος Ανάφης, με καταγωγή από τις Βόρειες Σποράδες.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*