Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης: «Μακροχρόνια αδιαφορία εκ μέρους του Υπουργείου Ναυτιλίας»

anafi limani
Newsroom
10/05/2021 20:28
 
 
 

Πικρία, αγανάκτηση αλλά και απόγνωση χαρακτηρίζει την επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα – τι άλλο; – τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εξυπηρετούν αυτό το νησί της άγονης γραμμής.

Όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες, η χρόνια ακτοπλοϊκή «απομόνωση» της Ανάφης «δεν είναι θέμα κορωνοϊού ή όποιας δικαιολογίας μπορεί να στηρίξει την ανοργάνωτη συνθήκη που δεχόμαστε από το κράτος», γι’ αυτό ζητούν την ανακοίνωση των επίσημων δρομολογίων των πλοίων (από Πειραιά για Ανάφη) μέσω διαδικτύου, αλλά και τη δημιουργία της γραμμής Θήρας-Ανάφης και τον διαγωνισμό αυτής.

«Ακριβώς επειδή οι καιροί είναι κρίσιμοι, ακριβώς επειδή υπάρχει μακροχρόνια αδιαφορία εκ μέρους του Υπουργείου σας, περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας» καταλήγει η επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανάφης.

Σημειώνεται ότι την επιστολή κατέθεσε αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

(Visited 205 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.