Στους εορτασμούς του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ανάφη ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
10/09/2021 11:56
 
 
 

Την Ανάφη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, προκειμένου να συμμετέχει στους εορτασμούς του Γενεθλίου της Θεοτόκου, που πραγματοποιήθηκαν με ευλάβεια και κατάνυξη στον Ι.Ν. της Παναγίας της Καλαμιώτισσας.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της μεγάλης γιορτής, ο κ. Φόρτωμας, από κοινού με το Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο και τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, παρέστησαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Κατά την παραμονή του στην Ανάφη, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει κατοίκους του νησιού και επιχειρηματίες και να συζητήσει μαζί τους τόσο για την τουριστική περίοδο και τις εξελίξεις στον τουρισμό, όσο και για τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Ανάφη, παίρνω δύναμη από την θετική ενέργεια των κατοίκων της. Η αγάπη τους για τον τόπο τους είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ακόμα και το πιο μικρό Κυκλαδονήσι να διεκδικήσει επάξια τη θέση του πλάι στα μεγαλύτερα νησιά και να αποτελέσει παράδειγμα ανάπτυξης και προόδου» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*