“Ορφανή” από ΕΛΤΑ η Αντίπαρος: Στο δρόμο η παραλαβή της αλληλογραφίας

elta logo
Newsroom
01/02/2022 15:19
 
 
 

 

Την ανοιχτή επιστολή μόνιμου κάτοικου της Αντιπάρου προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την οποία ενημερώνει και διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο των γραφείων των ΕΛΤΑ στο νησί της Αντιπάρου κατέθεσε αναφορά στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Το ταχυδρομείο της Αντιπάρου παραμένει κλειστό εδώ και τρία χρόνια και πλέον “χρέη” ταχυδρόμου έχει αναλάβει ένα μικρό αυτοκίνητο, με το οποίο γίνεται η διανομή της αλληλογραφίας και των δεμάτων δύο φορές την εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, «Ο Δήμος Αντιπάρου επανειλημμένα έχει αναφέρει το πρόβλημα που υπάρχει στο νησί στις αρμόδιες υπηρεσίες και βοήθησε όσο μπορούσε στην ανεύρεση νέου οικήματος για να στεγάσει το ταχυδρομείο αλλά τελικά μάλλον η διεύθυνση των ΕΛΤΑ δεν το επιδίωξε πραγματικά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νησιού για να στείλουν ένα απλό γράμμα θα πρέπει να επιλέξουν τις ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών με τεράστιο κόστος ή να μεταβούν οι ίδιοι στην Πάρο στο επίσης υποστελεχωμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ. Οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι επίσης πρέπει να μεταβούν στο κατάστημα της Πάρου για να πάρουν την πολυπόθητη μηνιαία σύνταξη τους. Και η παραλαβή της αλληλογραφίας εξακολουθεί να γίνεται στο λιμάνι του νησιού έξω κάτω στα τσιμέντα ανάμεσα σε τελάρα και χαρτόκουτα….. με βροχές και αέρηδες».

Η επιστολή του μόνιμου κατοίκου

(Visited 394 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*