Επιχορήγηση Δήμου Αντιπάρου για την ανόρυξη πέντε γεωτρήσεων – Συγχαρητήρια Φ. Φόρτωμα

Newsroom
23/08/2022 16:31
 
 
 

 

Μέχρι το συνολικό ποσό των 100.000€ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αντιπάρου για την ανόρυξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων, με σκοπό την ενίσχυση των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης του Δήμου.

Η απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρου υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ η συγκεκριμένη δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς,για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών, στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας εξέφρασε την ικανοποίηση του, δηλώνοντας σχετικά: «Η στήριξη της νησιωτικότητας από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί πλέον καθημερινότητα. Μία ακόμη απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, τους οποίους και ευχαριστώ προσωπικά, δίνει λύση στα προβλήματα ύδρευσης της Αντιπάρου, ενός νησιού που τα τελευταία χρόνια δέχεται πλήθος επισκεπτών και οι ανάγκες του οποίου αυξάνονται συνεχώς. Συνεχίζουμε μαζί, να χτίζουμε το αύριο που αξίζει στα νησιά μας!».

(Visited 40 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.