Επιχορήγηση στο Δήμο Αντιπάρου για την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης

Newsroom
26/10/2022 13:19
 
 
 

 

Τη σημερινή υπογραφή από τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής της απόφασης επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρου για την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας παραγωγής 300 κ.μ./ημέρα για τον οικισμό Αγίου Γεωργίου, ανακοίνωσε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2022.

Η κα Μονογυιού δήλωσε σχετικά:
«Η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν στο επίκεντρο της πολιτικής τους τη στήριξη των νησιών μας. Η σημερινή απόφαση επιχορήγησης, ύψους 403.000€, για την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης στο Δήμο Αντιπάρου αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνουμε λύσεις σε ανάγκες που έχουν οι τοπικές κοινωνίες και λαμβάνουμε μέτρα με σκοπό την αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας και την συνεχή παροχή επιχορηγήσεων με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας».

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*